Overgewicht naar evenwicht

Equili® Samenwerkingspartner worden?

equili samenwerkenMet het Equili® Gezond Gewicht Programma willen we een essentiële bijdrage leveren aan het overgewichtprobleem, waarbij we steeds de (duurzame) resultaten en het bieden van een integrale, kwalitatief hoogwaardige oplossing voor onze cliënten centraal stellen. Door onze methode en de samenwerking met coaches/therapeuten/psychologen, diëtisten en zorgverlenende instanties positioneren we ons als professionele en integere hulpverleners. 

Momenteel bieden we het programma op meerdere plaatsen in Nederland aan. Doel is, om een volledig landelijke dekking te bewerkstelligen. We streven ernaar dat het Equili® programma een standaard gaat worden voor de aanpak van overgewicht. 

Een informatieblad over het Equili® Gezond Gewicht Programma, specifiek voor toekomstige Equili® zorgprofessionals, is hier te downloaden.

Om de groei te faciliteren zijn wij op zoek naar coaches/therapeuten/psychologen 2.0 en diëtisten 2.0 , die ons op basis van zelfstandig ondernemerschap gaan helpen bij het begeleiden van mensen met overgewicht en het Equili® programma lokaal willen gaan opzetten en uitvoeren. 

Klik hier voor
meer informatie

Diëtist 2.0

Klik hier voor
meer informatie

Coach/therapeut of
psycholoog 2.0

groep dietist coach

Wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Wilt u meer informatie, vrijblijvend kennis maken of meer weten over hoe we een samenwerking zien? Neem dan  gerust contact op met Theo Bakker of Henny Metz. Ons telefoonnummer is 0544 375131 of stuur een mail naar t.bakker@equili.nl

 

Contact

1. Klik hier voor het web invulformulier.

2. Wij bellen u terug!

Geef hier uw naam, telefoonnummer en eventueel uw emailadres en we bellen u binnen 24 uur terug:

Naam (*)
Ongeldige invoer
Telefoonnummer (*)
Ongeldige invoer
Plaats
Ongeldige invoer
Email
Ongeldige invoer

3. Bel ons op:

0544 37 5131

 

Equili® hoofdvestiging & postadres
Spreekuur & praktijk locaties
Meer weten? Bakker & Metz
Wentholtstraat 101
 
7131 XK Lichtenvoorde
 
Telefoon +31 (0) 544 37 5131
Links
 
 
 
 
  Inloggen partners