Overgewicht naar evenwicht

De eerste stap naar een gezond gewicht zetten lijkt lastig...

op eieren lopenVindt u het lastig en soms zelf onmogelijk om een gezond gewicht te bereiken? Zo ja, dan herkent u vast wel de uitspraak: "dan eet je toch gewoon wat minder". Zo’n goed bedoelde opmerking van anderen is niet leuk om te horen, want meestal weet u zelf wat u kunt doen, maar lukt het gewoon niet. En dat kan ertoe leiden dat u zich onbegrepen en verdrietig voelt. U doet nog harder uw best en bent nog strenger voor uzelf, om te laten zien dat u het wel kunt. En wanneer nieuwe pogingen stranden, komen twijfel, onzekerheid en teleurstelling om de hoek kijken. Weet dan, dat u in deze worsteling niet de enige bent.

dame schuld schaamteHulp zoeken en vragen kan een grote stap zijn, want het is niet gemakkelijk om u kwetsbaar op te stellen. U hoeft het echter niet alleen te doen. Onze ervaring met cliënten leert ons, dat het echt helpt om onder deskundige begeleiding het proces van afvallen minder zwaar te maken en beter vol te houden is. De juiste aanpak is vaak niet een streng dieet, intensief sporten of een pilletje voor uw klachten, maar met uzelf aan de slag gaan en bereid zijn in kleine stappen iets te veranderen in uw leven. Een eerste stap hierin is om minder streng voor uzelf te worden en te mogen voelen dat u het waard bent om hulp te krijgen.

Bent u zover om definitief met overgewicht en ongezonde voedingsgewoontes af te reken? Dan hebben wij een bijzondere oplossing beschikbaar: het Equili® Gezond Gewicht Programma.

Neem hier contact met ons op en u heeft de eerste stap gezet om minder streng voor uzelf te worden en te mogen voelen dat ook u het waard bent om hulp te vragen. 
Klik hier voor meer informatie over het Equili® Gezond Gewicht Programma

Contact

1. Klik hier voor het web invulformulier.

2. Wij bellen u terug!

Geef hier uw naam, telefoonnummer en eventueel uw emailadres en we bellen u binnen 24 uur terug:

Naam (*)
Ongeldige invoer
Telefoonnummer (*)
Ongeldige invoer
Plaats
Ongeldige invoer
Email
Ongeldige invoer

3. Bel ons op:

0544 37 5131

 

Equili® hoofdvestiging & postadres
Spreekuur & praktijk locaties
Meer weten? Bakker & Metz
Wentholtstraat 101
 
7131 XK Lichtenvoorde
 
Telefoon +31 (0) 544 37 5131
Links
 
 
 
 
  Inloggen partners