Overgewicht naar evenwicht

Menu tips

Wontontasjes gevuld met geitenkaas

Bij pasta denken we vooral aan de Italiaanse keuken. Maar ook in bijna alle oosterse keukens is het traditioneel. Denk maar aan Mie of Wonton, zoals de mooie deegtasjes worden genoemd. Heerlijk in combinatie met een vulling van geitenkaas, zoals in dit gerecht.

Boodschappen

  • 250 gram zachte geitenkaas
  • 50 gram walnoten of andere soort noten
  • bieslook
  • 20 gram honing
  • peper
  • water of room
  • wontonvelletjes (12 x 12 cm)

Bereiden
 

Geitenkaas met de bieslook, water, honing en walnoten fijn draaien in de keukenmachine tot een smeuïge consistentie. Wontonvelletjes klaar leggen en hierop met een spuitzak of lepel een bolletje geitenkaas leggen. Rondom het velletje wonton insmeren met eiwit. Alle punten van de wonton naar elkaar toe brengen en met 1 kleine draai vormen tot een tasje. Afbakken in een voorverwarmde oven van 180°C tot goudbruin en serveren.

Contact

1. Klik hier voor het web invulformulier.

2. Wij bellen u terug!

Geef hier uw naam, telefoonnummer en eventueel uw emailadres en we bellen u binnen 24 uur terug:

Naam (*)
Ongeldige invoer
Telefoonnummer (*)
Ongeldige invoer
Plaats
Ongeldige invoer
Email
Ongeldige invoer

3. Bel ons op:

0544 37 5131

 

Equili® hoofdvestiging & postadres
Spreekuur & praktijk locaties
Meer weten? Bakker & Metz
Wentholtstraat 101
 
7131 XK Lichtenvoorde
 
Telefoon +31 (0) 544 37 5131
Links
 
 
 
 
  Inloggen partners