Overgewicht naar evenwicht

Nieuws

Equili® nu ook in Deventer

Worstelt u al jaren met uw (over)gewicht? Er is nu een unieke oplossing beschikbaar voor mensen die een gezond gewicht willen bereiken én behouden, een duurzame oplossing die écht werkt: het Equili® Gezond Gewicht Programma. Cora Mossel, coach/therapeut en Anna Couperus, diëtist, hebben hiervoor hun ervaring en deskundigheid gebundeld. Samen bieden zij dit nieuwe programma aan in de regio Deventer. 

Bent u er aan toe om definitief af te rekenen met overgewicht?

Snel afvallen lukt veel mensen nog wel, maar velen vallen na verloop van tijd weer terug in hun oude patroon. Dat is ook niet zo verwonderlijk als u bedenkt dat afvallen heel geleidelijk plaats moet vinden om het lichaam aan een nieuwe leefstijl te laten wennen. En heeft u zich wel eens afgevraagd waarom u een bepaald eet- en leefpatroon heeft? Misschien eet u uit verdriet, frustratie, eenzaamheid, verveling, onrust of een negatief zelfbeeld. Eten kan ook een verslaving zijn. Die ingesleten oorzaken saboteren uw afvalpogingen en zorgen voor het welbekende jojo-effect. Zolang u die niet aanpakt, is de kans heel groot dat u terugvalt in uw oude patroon. 

Zou het niet heerlijk zijn als u afvalt zonder op dieet te zijn, de kleding kunt dragen die u mooi vindt, gezond leeft zonder dat u het in de gaten heeft, lekker in uw vel zit en trots bent op uzelf? Met het nieuwe en baanbrekende Equili® Gezond Gewicht Programma is dat ook voor u weggelegd. Met dit programma dat inzet op zowel gedrag- en leefstijlverandering  als voeding en beweging en de intensieve hulp van een coach en diëtist verandert u heel geleidelijk uw leefstijl en gaat u de achterliggende redenen van uw eet- en leefgedrag oplossen. De focus ligt hierbij op gedragsverandering. Geen streng dieet, maar bewuste keuzes leren maken, waarbij genieten van eten en (meer) bewegen tijdens uw dagelijkse bezigheden centraal staan. Zo bent u ongemerkt met uw gezondheid bezig en dat op een manier die bij ú past en die u voor de rest van uw leven vol kunt houden! Dat is de sleutel tot uw succes en de kracht van het programma. 

Intensieve en persoonlijke begeleiding

Het begeleidingstraject, dat 36 weken duurt, wordt volledig afgestemd op uw individuele behoefte. Dat doen we eventueel in samenspraak met uw huisarts of specialist. Naast voeding- en dieetadvies, ontvangt u persoonlijke coaching, oefeningen, training, een beweegmonitor en -plan, begeleiding in de praktijk en nazorg.

Gedurende het programma krijgt u meer inzicht in wat gezonde voeding is en hoe u meer (of anders) kunt gaan bewegen, op een manier waar ú zich goed bij voelt. De nadruk zal liggen op het verkrijgen van inzicht in de verborgen patronen, de echte redenen van uw (eet) gedrag en hoe daar mee om te gaan. Dat kan best emotioneel en confronterend zijn. U wordt onder meer geholpen in het leren van grenzen te stellen, om te gaan met stress en het verkrijgen van een positiever zelfbeeld en meer zelfvertrouwen. Tegenslagen, druk en negatieve invloeden vanuit uw directe omgeving krijgen minder vat op u. U zult leren om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor uw gedrag en keuzes. U zult beter in uw vel zitten en rust ervaren waardoor u het proces van afvallen eenvoudiger vol kunt houden. Eten gaat weer genieten worden. 

Meer informatie 

Het Equili® Gezond Gewicht Programma wordt voor Deventer en omgeving aangeboden vanuit locaties in Olst en Bathmen. Voor aanvullende informatie of een persoonlijk en kosteloos informatiegesprek kunt u contact opnemen met Cora Mossel, telefoon 06 51259360, of Anna Couperus, telefoon 06 10052743.

Contact

1. Klik hier voor het web invulformulier.

2. Wij bellen u terug!

Geef hier uw naam, telefoonnummer en eventueel uw emailadres en we bellen u binnen 24 uur terug:

Naam (*)
Ongeldige invoer
Telefoonnummer (*)
Ongeldige invoer
Plaats
Ongeldige invoer
Email
Ongeldige invoer

3. Bel ons op:

0544 37 5131

 

Equili® hoofdvestiging & postadres
Spreekuur & praktijk locaties
Meer weten? Bakker & Metz
Wentholtstraat 101
 
7131 XK Lichtenvoorde
 
Telefoon +31 (0) 544 37 5131
Links
 
 
 
 
  Inloggen partners