Overgewicht naar evenwicht

Nieuws

Lezing over zin en onzin van diëten

afvallen zonder dieetHebt u al vele diëten geprobeerd en heeft het nooit tot blijvend resultaat geleid? Is het jojo-effect ook geen onbekende voor u? Ziet u door de bomen het bos niet meer en wilt u nu eindelijk eens antwoord op waarom het blijvend afvallen niet lukt? Kom dan op maandagavond 22 juni naar de lezing over de zin en onzin van diëten in het Kulturhus Dijkerhoek (Holten).

Deze avond wordt vormgegeven door Anna Couperus, orthomoleculair diëtist en Cora Mossel, coach & therapeut. We gaan voor u de verschillende dieetvormen op een rijtje zetten. Leggen uit wat de zin en onzin van diëten is en vertellen over voedingsstoffen, vitamines en hun effect op het gewicht. Het Equili® Gezond Gewicht Programma komt ook aan de orde. Dit programma helpt mensen om blijvend op een voor hem/haar gezond gewicht te komen. Natuurlijk is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

Bent u geïnteresseerd, meldt u dan vóór 19 juni aan. Heeft u op voorhand al een vraag, laat ons dat dan weten en we zullen deze meenemen in de lezing.

Datum: maandag 22 juni 2015
Aanvang: 20.00 uur
Plaats: Kulturhus Dijkerhoek, Maatmansweg 1 te Holten

Deelname is kosteloos. Voor opgave of nadere info bel: 0610052743 Anna Couperus of 06 51259360 Cora Mossel, mail: a.couperus@equili.nl of c.mossel@equili.nl

Contact

1. Klik hier voor het web invulformulier.

2. Wij bellen u terug!

Geef hier uw naam, telefoonnummer en eventueel uw emailadres en we bellen u binnen 24 uur terug:

Naam (*)
Ongeldige invoer
Telefoonnummer (*)
Ongeldige invoer
Plaats
Ongeldige invoer
Email
Ongeldige invoer

3. Bel ons op:

0544 37 5131

 

Equili® hoofdvestiging & postadres
Spreekuur & praktijk locaties
Meer weten? Bakker & Metz
Wentholtstraat 101
 
7131 XK Lichtenvoorde
 
Telefoon +31 (0) 544 37 5131
Links
 
 
 
 
  Inloggen partners