Overgewicht naar evenwicht

Nieuws

Lezing over burn-out & voeding - 26 juni 2017

“Op een zonnige winterdag in januari moest ik het dan toch toegeven: ik kon niet meer, ik was opgebrand en voelde me uitgeblust”. Burn-out! Helaas een onderwerp wat zeker onder (jonge) vrouwen actueler is dan ooit.

Een Burn-out heeft diverse oorzaken, maar in alle gevallen is er sprake van langdurige uitputting van lichaam en geest. Door een aanhoudende gespannen stressboog geeft het lichaam signalen af als onrust, slecht slapen, concentratieproblemen, prikkelbaarheid, negatieve gedachten, maag- en darmklachten en bloedsuikerschommelingen. Symptomen die de hormoonbalans verstoren en uw energieniveau, libido, gewicht, eetlust en geluksgevoel negatief beïnvloeden. Zonder ingrijpen is de kans groot dat uw gezondheid steeds verder afneemt als u in deze fase van chronische uitputting bent beland. Maar waar begint u om er een positieve wending aan te geven?
Een van de elementen die bijdraagt aan herstel van uw vitaliteit is voeding. Voeding voor lichaam én geest. Naast gezonde voedingskeuzes is het ook van belang om op andere leefgebieden keuzes te maken die u energie geven.
Wilt u weten hoe volwaardige voeding brandstof is voor uw lichaam? Hoe lekker en gezond eten letterlijk en figuurlijk bijdraagt aan vitaliteit? En hoe u privé en in werk orde brengt in de dingen die u energiegeven?

tara vossers en hentje metzTara Vossers (diëtist) en Hentje Metz (coach) van het Equili® Gezond Gewicht Programma geven antwoord op deze en vele andere vragen tijdens lezing “Burn-out en Voeding”. U bent van harte uitgenodigd deze bij te wonen. 

Locatie:        Edisonstraat 84, 7006 RE in Doetinchem
Wanneer:    Maandag 26 juni 2017
Tijd:              Van 19.30 uur tot 21.00 uur
Kosten:        Aan deze avond zijn géén kosten verbonden. Wij zorgen voor koffie/thee.

In verband met een beperkt aantal plaatsen is het nodig om u aan te melden. Dit kunt u doen bij Tara Vossers via email: t.vossers@equili.nl of via telefoonnummer 05443 75131.

Contact

1. Klik hier voor het web invulformulier.

2. Wij bellen u terug!

Geef hier uw naam, telefoonnummer en eventueel uw emailadres en we bellen u binnen 24 uur terug:

Naam (*)
Ongeldige invoer
Telefoonnummer (*)
Ongeldige invoer
Plaats
Ongeldige invoer
Email
Ongeldige invoer

3. Bel ons op:

0544 37 5131

 

Equili® hoofdvestiging & postadres
Spreekuur & praktijk locaties
Meer weten? Bakker & Metz
Wentholtstraat 101
 
7131 XK Lichtenvoorde
 
Telefoon +31 (0) 544 37 5131
Links
 
 
 
 
  Inloggen partners