Overgewicht naar evenwicht

Nieuws

Lezing "Verleidingen in de supermarkt" - 25 september 2017

Het bereiken van een gezond gewicht én een gezond eetpatroon begint bij de basis; het doen van de boodschappen. Maar zoiets ogenschijnlijk simpels als boodschappen doen, kan een hele klus zijn. Want wat is nou écht gezond? Door de vele voedingshypes zien we soms door de bomen het bos niet meer. Verpakkingen staan vol met lovende kreten die (onterecht) beweren dat het product gezond, biologisch of natuurlijk is. En op elke hoek in de supermarkt liggen verleidingen die lonken. Twee ingrediënten waardoor u mogelijk (toch weer) thuiskomt met een kar vol lekkers en een gezond eetpatroon en een gezonder gewicht bemoeilijken….

Als u bovenstaande herkent dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan de interactieve lezing “Verleidingen in de supermarkt”. Tijdens deze avond helpt Tara Vossers (diëtist) u de gezonde route te vinden in de supermarkt. Leert u welke producten er écht gezond zijn, hoe u verpakkingen kunt lezen en feiten en fabels kunt onderscheiden. Hentje Metz (coach) neemt u mee op verkenning naar de psychologie van eetgedrag. Hoe hersenen omgaan met verleidende prikkels en hoe u hiermee kunt leren om gaan. Niet alleen tijdens het doen van boodschappen, maar ook op feestjes, vakanties en verjaardagen. Na deze avond gaat u met een boodschappenkar vol tips en adviezen op weg naar een gezonder eetpatroon en een gezonder gewicht!

tara vossers en hentje metzWaar:          Jumbo Supermarkt Doetinchem (J.F. Kennedylaan 62 te Doetinchem)
Wanneer:  Maandagavond 25 september 2017
Tijd:             Van 19:00 - 21:00 uur
Kosten:       €7,50 per persoon

In verband met een beperkt aantal plekken dient u zich aan te melden. U kunt dit doen bij Tara Vossers via e-mail t.vossers@equili.nl of via telefoonnummer 05443 75131.

Deelname aan de lezing is pas definitief na ontvangst van een bevestiging en het voldoen van de kosten.

 

Contact

1. Klik hier voor het web invulformulier.

2. Wij bellen u terug!

Geef hier uw naam, telefoonnummer en eventueel uw emailadres en we bellen u binnen 24 uur terug:

Naam (*)
Ongeldige invoer
Telefoonnummer (*)
Ongeldige invoer
Plaats
Ongeldige invoer
Email
Ongeldige invoer

3. Bel ons op:

0544 37 5131

 

Equili® hoofdvestiging & postadres
Spreekuur & praktijk locaties
Meer weten? Bakker & Metz
Wentholtstraat 101
 
7131 XK Lichtenvoorde
 
Telefoon +31 (0) 544 37 5131
Links
 
 
 
 
  Inloggen partners