Overgewicht naar evenwicht

Over ons

Wie zijn wij?

Het Equili® Gezond Gewicht Programma is ontwikkeld door Bakker & Metz, bureau voor coaching.  Wij helpen mensen en organisaties op zowel persoonlijk als zakelijk gebied hun doelen te bereiken. Dit doen we door middel van coaching, advies, intensieve persoonlijke begeleiding en speciaal ontwikkelde programma’s. Belangrijk uitgangspunt voor ons is, dat succes voor een belangrijk deel wordt bepaald door het gedrag van mensen. Onze inzet is er daarom sterk op gericht om mensen inzicht te verschaffen in hun (onbewuste) gedrag en te ondersteunen bij gedragsverandering.

Het Equili® Gezond Gewicht Programma

equili teamHet  Equili® Gezond Gewicht Programma bestaat vanaf 2009. Het idee voor het programma is ontstaan vanuit praktijkervaringen met onze cliënten; zij werden door ons gecoacht op persoonlijke thema's, levensvragen of loopbaan gerelateerde vraagstukken en vielen, indien er sprake was van overgewicht, ongemerkt af naar mate zij over meer zelfinzicht en vertrouwen beschikten en hun welbevinden verbeterde. Na veel onderzoek, testen in de praktijk,  (door-)ontwikkeling en samenwerking met coaches/therapeuten/psychologen en diëtisten is uiteindelijk het huidige Equili® Gezond Gewicht Programma ontstaan.
Met het Equili® programma willen we een essentiële bijdrage leveren aan het overgewichtprobleem, waarbij we steeds de (duurzame) resultaten en het bieden van een integrale, kwalitatief hoogwaardige en oplossing voor onze cliënten centraal stellen. Door onze methode en de samenwerking met coaches/therapeuten/psychologen, diëtistes en zorgverlenende instanties positioneren we ons als professionele en integere hulpverleners.
Momenteel bieden we het programma op een aantal plaatsen in Nederland aan. Doel is, om een volledig landelijke dekking te bewerkstelligen. We streven ernaar dat het Equili® programma een standaard gaat worden voor de aanpak van overgewicht.

Waarom doen we dit?

Wij zien het als onze missie om op een vernieuwende en mensgerichte wijze daadwerkelijk bij te dragen aan duurzame oplossingen voor overgewicht en levensgeluk van mensen. Het geeft ons veel voldoening en plezier om u hierbij te helpen en hiermee ons steentje bij te dragen aan een betere en gezondere maatschappij. Wij houden van mensen en geloven in hun mogelijkheden. We zijn idealistisch, maar ook realistisch. Met onze vastberadenheid, enthousiasme en de gedrevenheid om resultaten te bereiken voor onze cliënten laten we ons niet uit het veld slaan...

Ons Equili® team is er voor u

Ons team bestaat inmiddels uit 11 personen. Wij zijn uw vertrouwenspersonen en helpen u met de gedragsverandering die nodig is om af te vallen en een gezond gewicht te behouden. Wij halen door onze werkwijze het beste in u naar boven ten behoeve van uw welbevinden en stimuleren u in het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Onze werkwijze is confronterend, integer, open, praktisch en professioneel. Met grote betrokkenheid en persoonlijke aandacht staan wij aan uw zijde en motiveren u tot actie... het doen. Dat is waar we goed in zijn! Klik hier voor meer informatie over ons team.

Contact

1. Klik hier voor het web invulformulier.

2. Wij bellen u terug!

Geef hier uw naam, telefoonnummer en eventueel uw emailadres en we bellen u binnen 24 uur terug:

Naam (*)
Ongeldige invoer
Telefoonnummer (*)
Ongeldige invoer
Plaats
Ongeldige invoer
Email
Ongeldige invoer

3. Bel ons op:

0544 37 5131

 

Equili® hoofdvestiging & postadres
Spreekuur & praktijk locaties
Meer weten? Bakker & Metz
Wentholtstraat 101
 
7131 XK Lichtenvoorde
 
Telefoon +31 (0) 544 37 5131
Links
 
 
 
 
  Inloggen partners