Overgewicht naar evenwicht

De eerste stap zetten...

Overgewicht, ongezond en een "zware last"...

dame overgewichtHerkent u dat? U bent al jaren continu bezig met uw gewicht. U valt wel af, maar komt telkens weer aan. U heeft zo ongeveer van alles al een keer geprobeerd met alleen maar negatieve resultaten; honger, een slecht humeur, frustraties en nog steeds overgewicht. Daarbij komt dat een ongezonde leefstijl en overgewicht de nodige gezondheidsrisico's met zich meebrengt, zoals de kans op hart- en vaatziekten, Diabetes type II en klachten aan de bewegingsmechaniek. Maar ook psycho-sociale klachten, zoals een verminderd zelfvertrouwen, een negatief zelfbeeld, stress, sociale isolatie en het zich ongelukkig voelen komen veel voor. Daarnaast zijn ook de kosten van levensonderhoud extra hoog en de nodige medicijnen duur. Te dik zijn is ongezond en kostbaar. 
Klik hier voor meer informatie over de gevolgen van overgewicht.

Ook voor ú is het mogelijk om hier verandering in te brengen!

vrouw gezond gelukkigZou het niet heerlijk zijn als u afvalt zonder op dieet te zijn, de kleding kunt dragen die u mooi vindt en gezond leeft zonder dat u het in de gaten heeft? Dat u bewegen gaat zien als ontspanning? En dat u lekker in uw vel zit , trots bent op uzelf en weer echt kunt genieten van eten? Stelt u zich voor dat u weer grip heeft op uw eigen leven en gezondheid! Met het nieuwe en baanbrekende Equili® Gezond Gewicht Programma is dat ook voor ú weggelegd; wij streven naar een blijvende oplossing die écht werkt.

Belangrijk is, dat u bereid bent om met de mentale en emotionele oorzaken achter overgewicht aan de slag te gaan, eigen verantwoordelijkheid te nemen en te ervaren dat de oplossing in uzelf zit. Geen streng dieet, intensief sporten of een pilletje voor uw klachten, maar met uzelf aan de slag gaan en bereid zijn iets te veranderen in uw leven. Dat is de sleutel tot uw succes!

Hulp zoeken en vragen in dit proces kan een grote stap zijn, want het is niet gemakkelijk om u kwetsbaar op te stellen. Wellicht voelt u schaamte of heeft u al zoveel geprobeerd dat u er moedeloos van wordt en er geen vertrouwen meer in hebt. Of lijkt het, alsof het u allemaal niet zoveel kan schelen, maar van binnen voelt u zich ongerust en verdrietig. Laat u aangenaam verrassen, want ondanks dat u het zelf moet doen, hoeft u het niet alleen te doen! Klik hier om contact met ons op te nemen en u heeft de eerste overwinning op uzelf binnen!

Lees verder over hoe het Equili® Gezond Gewicht Programma werkt. Klik hier.

Contact

1. Klik hier voor het web invulformulier.

2. Wij bellen u terug!

Geef hier uw naam, telefoonnummer en eventueel uw emailadres en we bellen u binnen 24 uur terug:

Naam (*)
Ongeldige invoer
Telefoonnummer (*)
Ongeldige invoer
Plaats
Ongeldige invoer
Email
Ongeldige invoer

3. Bel ons op:

0544 37 5131

 

Equili® hoofdvestiging & postadres
Spreekuur & praktijk locaties
Meer weten? Bakker & Metz
Wentholtstraat 101
 
7131 XK Lichtenvoorde
 
Telefoon +31 (0) 544 37 5131
Links
 
 
 
 
  Inloggen partners