Overgewicht naar evenwicht

Ervaringen van cliënten

Niet de weegschaal, maar mijn gezondheid en zelfbeeld staan nu centraal

Begin 2013 stapte ik naar Equili®. Op dat moment woog ik ruim 75 kg. Bij een lengte van ca. 1,60 meter was dit teveel.

Ik had er genoeg van telkens de weegschaal in de gaten te moeten houden. Voor mijn gevoel deed ik dat mijn hele leven al. Aankomen, afvallen, aankomen, afvallen et cetera. Vóór de overgang ging het afvallen meestal aardig snel, maar al een tijdje komen de kilo’s er wel bij, maar gaan ze er nauwelijks meer af. Ik had het gevoel dat het vechten tegen de bierkaai was.

Mijn doel was om onder de 70 kg te komen en écht te kunnen genieten van eten.

Trudy was degene die me bewust maakte van wat ik at en hoe ik at en Henny ging met me de “diepte” in. Niet alleen het eten werd een bewustwording, maar ik werd me ook bewust van mijn eigen ‘ik’. Door een beter zelfbeeld ben ik assertiever geworden, kan ik beter relativeren en loslaten en ga ik in mijn werk de confrontatie aan als dit nodig is.

Het gewicht viert niet meer de boventoon. Ik ben wel wat afgevallen, maar heb m’n streefgewicht nog niet bereikt. Mijn zelfvertrouwen is echter zoveel beter geworden, dat ik weet dat het gewicht wel bereikt gaat worden. De grootste verandering bij mij is, dat niet de weegschaal, maar mijn gezondheid en mijn zelfbeeld nu centraal staan. Ik heb van Trudy en Henny hiervoor ‘het gereedschap’ in handen gekregen en heb het leren hanteren.

De zeer professionele aanpak van hen kan ik bij iedereen die fysieke en/of psychische gewichtsproblemen heeft van ganser harte aanbevelen. Je zult ervaren dat je na afloop van het 9-maandenplan heel anders naar buiten loopt, dan je er bent ingegaan.

Harmien

 

Contact

1. Klik hier voor het web invulformulier.

2. Wij bellen u terug!

Geef hier uw naam, telefoonnummer en eventueel uw emailadres en we bellen u binnen 24 uur terug:

Naam (*)
Ongeldige invoer
Telefoonnummer (*)
Ongeldige invoer
Plaats
Ongeldige invoer
Email
Ongeldige invoer

3. Bel ons op:

0544 37 5131

 

Equili® hoofdvestiging & postadres
Spreekuur & praktijk locaties
Meer weten? Bakker & Metz
Wentholtstraat 101
 
7131 XK Lichtenvoorde
 
Telefoon +31 (0) 544 37 5131
Links
 
 
 
 
  Inloggen partners