Overgewicht naar evenwicht

Ervaringen van cliënten

Wat ik nodig heb is liefde, in plaats van eten

Ik geloof niet in diëten, calorieën tellen, koolhydraten weglaten. Been there, done that. Ik geloof wel in bewust eten, mindful eten, en inzicht krijgen in je eetgedrag.

Zo heb ik geleerd wat de momenten zijn dat ik ga eten. Bijvoorbeeld als ik me onrustig voel, als ik iets moet doen wat buiten mijn comfortzone ligt, als ik me alleen voel. Dat zijn de momenten dat ik ‘iets’ ga zoeken. Je daar bewust van zijn is belangrijk. Want het leert je om iets te vinden wat echt bevredigt, in plaats van paaseitjes of koekjes.

Systeemopstellingen of familie-opstellingen is een manier om meer inzicht te krijgen in je eetgedrag. Vooral als je op een punt bent dat je het niet meer zo goed weet. Op zaterdag 29 maart mocht ik bij de workshop "Ik en Eten" van Henny Metz en Lara van den Hooff van Equili aanwezig zijn.

Mijn ervaringen als respresentant heb ik weergegeven in een blog. Deze blog Wat ik nodig heb is liefde, in plaats van eten vind je op wondervol.nl, de site voor zelfvertrouwen en styling voor wondervolle vrouwen.

Hermina

Contact

1. Klik hier voor het web invulformulier.

2. Wij bellen u terug!

Geef hier uw naam, telefoonnummer en eventueel uw emailadres en we bellen u binnen 24 uur terug:

Naam (*)
Ongeldige invoer
Telefoonnummer (*)
Ongeldige invoer
Plaats
Ongeldige invoer
Email
Ongeldige invoer

3. Bel ons op:

0544 37 5131

 

Equili® hoofdvestiging & postadres
Spreekuur & praktijk locaties
Meer weten? Bakker & Metz
Wentholtstraat 101
 
7131 XK Lichtenvoorde
 
Telefoon +31 (0) 544 37 5131
Links
 
 
 
 
  Inloggen partners