Overgewicht naar evenwicht

Ervaringen van cliënten

Ik at en lachte mijn gevoelens weg

Toen ik 36 weken geleden bij Equili® kwam, woog ik 99 kilo en voelde ik me erg moe en onzeker. Ik had een negatief beeld van mezelf én mijn lijf. Ik was een ster in het verhullen van mezelf. Ik lachte en deed vaak vrolijk, terwijl ik mij niet zo voelde. En droeg altijd donkere oversized kleding om mijn overgewicht te verbloemen.

In het begin van het traject wilde het afvallen, tot mijn grote verdriet, helemaal niet lukken. En aangezien ik het kende om mijn emoties weg te eten, lukte het evenmin om van lekkere dingen af te blijven.
Na een aantal weken begon ik in te zien dat, zolang ik niet aan mezelf zou gaan werken, ik ook niet zou afvallen. Stap voor stap heb ik samen met Henny naar de hobbels op mijn levenspad gekeken en deze alsnog genomen. Ik ben diep gegaan en heb vele tranen gelaten. En ondanks dat dat niet makkelijk was, luchtte het me ook op. Zowel letterlijk als figuurlijk.
Ik kan en durf nu mijn gevoelens zoveel meer toe te laten en er op te vertrouwen. En dat voelt goed en blijkt ook vaak het juiste te zijn.  

Nu, 36 weken later, ben ik blij dat ik heb doorgezet. Ik voel me een heel ander mens, mede dankzij Henny en Trudy. Ik weeg 13,5 kilo lichter en voel me fit. Ik eet sinds een tijdje geen gluten, melkproducten en suikers meer en voel me door deze laatste heel wat rustiger. Niet alleen van binnen, maar ook van buiten. Zoveel rustiger dat ook mijn omgeving het opmerkt dat ik minder hyper en opgejaagd in het leven sta.  

Na jaren van diëten en van alles uitproberen om maar slanker te worden, wat trouwens nooit lukte en ook niet vol te houden was, is het mij nu toch echt gelukt. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik de overtollige kilo’s er af kan houden. En mocht het na verloop van tijd toch wat minder met me gaan, dan kan ik altijd terug vallen op de dames van Equili®.
Deze gedachte sterkt me!

José

Contact

1. Klik hier voor het web invulformulier.

2. Wij bellen u terug!

Geef hier uw naam, telefoonnummer en eventueel uw emailadres en we bellen u binnen 24 uur terug:

Naam (*)
Ongeldige invoer
Telefoonnummer (*)
Ongeldige invoer
Plaats
Ongeldige invoer
Email
Ongeldige invoer

3. Bel ons op:

0544 37 5131

 

Equili® hoofdvestiging & postadres
Spreekuur & praktijk locaties
Meer weten? Bakker & Metz
Wentholtstraat 101
 
7131 XK Lichtenvoorde
 
Telefoon +31 (0) 544 37 5131
Links
 
 
 
 
  Inloggen partners