Overgewicht naar evenwicht

Ervaringen van cliënten

Wat Equili® mij gebracht heeft.

dame spiegel
Wat Equili® mij heeft gebracht, klinkt als een makkelijke vraag. Het antwoord laat zich echter niet zo makkelijk pakken. Er is zoveel veranderd en vele veranderingen zijn inmiddels zo eigen geworden, dat ik me bijna niet meer kan voorstellen dat ik het ooit anders heb gedaan.

Vorige jaar november kwam ik voor het eerst bij Henny en Trudy. Ik had geen idee wat ik moest verwachten. Maar ik hoopte heel erg dat ik eindelijk eens kon afvallen en dat zo kon houden, in plaats van elke keer terug vallen. Inmiddels had ik ook wel in de gaten dat ik altijd maar aan het symptoom bestrijden was, er moest iets anders gebeuren.

Heel veel afvallen is dit jaar nog niet gelukt, maar toch kan ik zeggen dat dit jaar mij enorm veel heeft gebracht! Ik kan nu zonder moeite op gewicht blijven, doordat ik niet meer 24 uur per dag met eten bezig ben of door emoties ga eten. Ik heb meer rust in en regie over mijn leven én eetgedrag. Ik deel meer met anderen en spreek mijn gevoelens uit. Ik zit hierdoor beter in mijn vel, dat merk ik in alles.

Het geloof en vertrouwen dat de kilo's er te zijner tijd ook af gaan is er zeker, want afvallen kon ik altijd wel. Op dit moment is gewichtsverlies echter niet het belangrijkste in mijn leven.

Als er iets is of ik heb het om wat voor reden dan ook even moeilijk, weet ik nu waar ik terecht kan. Iedereen die twijfelt om nu eindelijk eens de oorzaak aan te pakken van dat ongezonde en verkeerde eetgedrag zou ik Equili® aanraden. Het is het beste cadeau dat je jezelf kunt geven!

Marieke

 

Contact

1. Klik hier voor het web invulformulier.

2. Wij bellen u terug!

Geef hier uw naam, telefoonnummer en eventueel uw emailadres en we bellen u binnen 24 uur terug:

Naam (*)
Ongeldige invoer
Telefoonnummer (*)
Ongeldige invoer
Plaats
Ongeldige invoer
Email
Ongeldige invoer

3. Bel ons op:

0544 37 5131

 

Equili® hoofdvestiging & postadres
Spreekuur & praktijk locaties
Meer weten? Bakker & Metz
Wentholtstraat 101
 
7131 XK Lichtenvoorde
 
Telefoon +31 (0) 544 37 5131
Links
 
 
 
 
  Inloggen partners